Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona obre la convocatòria de subvencions a federacions i associacions de veïns

Fins al dia 22 de març es poden presentar les sol·licituds

Imatge d'un dels carrers del barri de Bonavista. Imatge d'un dels carrers del barri de Bonavista. JOSEP CARTANYÀ
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Febrer 2017 17:30

L’Ajuntament de Tarragona ha obert el termini per a la sol·licitud de subvencions per a associacions de veïns i federacions veïnal. La conselleria de Relacions Ciutadanes destina una partida de 160.000 euros, a càrrec del pressupost municipal, per a diverses línies de finançament de les entitats com el manteniment i funcionament del local social; projectes i activitats lúdiques, esportives, culturals i festives; activitats d’assessorament, atenció als veïns, entre d’altres. La setmana que ve es publicarà la convocatòria de subvencions per a la resta d’entitats ciutadanes.

Com es tramita?

El termini per presentar les sol·licituds és de 30 dies naturals i comença a comptar a partir d’avui ja que va ser publicat al BOPT el passat 20 de febrer i, per tant, el termini finalitzarà el 22 de març. Les sol·licituds s’han de presentar electrònicament a través de la plataforma e-tràmits del web municipal. El consistori, tal i com marca la llei, només acceptarà la documentació que es trameti de forma electrònica per part de persones jurídiques, personal d’administracions públiques i representants d’entitats i associacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: