Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cartell de Parc Riu Clar espera llicència

El reclam publicitari es manté en el lloc malgrat la indignació dels veïns

El tòtem publicitari del barri tarragoní de Parc Riu Clar fa temps que centra el descontentament dels veïns de la zona El tòtem publicitari del barri tarragoní de Parc Riu Clar fa temps que centra el descontentament dels veïns de la zona JOSEP CARTANYÀ
Veïnatge Agnès Llorens
Dimarts, 31 Gener 2017 08:18

Més d'un any després de la seva col·locació, el cartell publicitari de grans dimensions situat a Parc Riu Clar, a Tarragona, continua en el mateix lloc malgrat la indignació dels veïns, que ja han reclamat per la via legal i al Síndic de Greuges que es trobi una solució, ja que consideren el cartell un greuge i un perill per al barri. “Després de molt de temps reclamant i que l'Ajuntament ens prometi que tot es resoldrà, el cartell continua al mateix lloc”, lamenta la màxima responsable de l'Associació de Veïns de Parc Riu Clar, Josefa Rodríguez, que assenyala que, a més a més de mantenir-se en el mateix lloc, el cartell de grans dimensions continua amb la il·luminació nocturna i encara no s'ha tancat l'accés per impedir que hi hagi nous episodis de ciutadans que s'hi enfilen. “El mateix alcalde en persona ha promès diversos cops que la tanca es retiraria, però tot continua igual”, assegura Rodríguez.

Per la seva banda, l'Ajuntament admet que la darrera normativa que regula la col·locació de cartells publicitaris data del 1988 i que una comissió treballa per fer una nova ordenança que, segons el consistori, regularà aquestes llicències i que podria veure la llum d'aquí a dos mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: