Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sols 40 veïns de Valls es beneficien de l'ajut a l'IBI

Els demandants tenen temps de sol·licitar-les fins el dia 31 de gener

La nova convocatòria d'ajuts es tanca el 31 de gener La nova convocatòria d'ajuts es tanca el 31 de gener EL PORTAL NOU
Veïnatge Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Diumenge, 22 Gener 2017 13:31

Només 40 demandants de Valls es van poder beneficiar de l'última convocatòria de subvencions a l'impost de béns immobles (IBI) que ofereix l'Ajuntament, segons dades que recull la darrera junta del govern local. En total, hi va haver 86 persones sol·licitants que van demanar acollir-se a les ajudes per pagar aquest impost. D'aquestes, però, només 40 sol·licituds van ser aprovades. Les 46 restants es van desestimar, ja que van considerar que no s'ajustaven a les bases, o bé per motius de forma.

A més, dels 40 expedients de petició de bonificació que es van aprovar, només 4 es podran beneficiar d'una subvenció del 50%. Als 36 restants els correspon una bonificació de tan sols el 25%. Això significa que dels 12.000 euros que l'Ajuntament va destinar a aquestes ajudes tan sols s'ha disposat de 3.754,22 euros.

El 9 de gener l'Ajuntament va obrir la convocatòria de bonificació d'enguany. Els demandants tenen temps de sol·licitar-les fins al dia 31 de gener.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: