Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'aprovació definitiva de la Budellera, d'aquí a tres mesos

Un cop acabat el període d'al·legacions i quan hagi rebut el vistiplau de la Comissió d'Urbanisme

Imatge virtual de  l'edificabilitat prevista en el pla parcial PPU24 de la Budellera de Tarragona. Imatge virtual de l'edificabilitat prevista en el pla parcial PPU24 de la Budellera de Tarragona. INFOCAMP.
Urbanisme Carina Filella / El Punt Avui
Dissabte, 14 Gener 2017 08:22

El pla parcial de la Budellera de Tarragona, inclòs dins el pla d'ordenació urbana municipal (POUM) i que serà la major zona de creixement de la ciutat, estarà aprovat definitivament d'aquí a uns tres mesos, segons van confirmar ahir fonts de l'Ajuntament. El pla PPU24 de la Budellera està en aquests moments en període d'al·legacions. Un cop analitzades, i quan el projecte hagi rebut el vistiplau de la Comissió d'Urbanisme (està previst que sigui inclòs a l'ordre del dia de manera “imminent”), el consistori l'aprovarà definitivament.

El projecte preveu la construcció d'un màxim de 4.200 habitatges; no prop de 6.000, tal com s'havia indicat inicialment, ja que no es tenien en compte les zones verdes i altres espais no edificables. La junta de compensació provisional, integrada per més de 170 propietaris, destaca que amb “487.761 metres quadrats de sostre per a ús residencial, segons marca el POUM, i la previsió de fer-hi habitatges de 90 metres útils i 120 metres construïts, més l'obligació de destinar un mínim de 80.000 metres de sostre a altres usos, els habitatges que hi pot haver al polígon no són més de 4.200.” Segons la ràtio que es manté a Catalunya, de 2,5 persones per llar, “la Budellera donarà cabuda a poc més de 10.000 veïns en un període no inferior a 15 anys”, hi afegeixen. La junta recorda que no tots els habitatges seran de renda lliure, sinó que n'hi haurà “un mínim de 813 de protecció pública i un mínim de 407 de preu concertat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: