Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP busca la inhabilitació de Milà pel pla urbanístic de la Budellera

Estudien denunciar el regidor de Tarragona per no complir els dos anys legals d’ençà que va deixar el seu despatx 

Els terrenys de la Budellera formen part de la connexió de l'Anella Verda Gaià-Francolí, al seu pas per Tarragona. Els terrenys de la Budellera formen part de la connexió de l'Anella Verda Gaià-Francolí, al seu pas per Tarragona. JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI.
Urbanisme Josep Cartanyà
Dimecres, 21 Desembre 2016 17:43

La CUP de Tarragona ha encarregat als serveis jurídics del partit i a dos grups d’advocats més un estudi per si poden inhabilitar el regidor d’urbanisme de Tarragona, Josep Maria Milà, per participar, deliberar o votar en l’aprovació inicial del pla urbanístic de la Budellera, en la junta local de govern.

El regidor Jordi Martí (CUP) conclou que l’informe del secretari municipal, del 19 de desembre, “ens dóna la raó en el fet que, en el cas de Milà, hi havia diverses causes que havien d’haver-lo fet abstenir”. La principal és que Milà hauria deixat de col·laborar i assessorar el despatx encarregat de la redacció del projecte urbanístic -que ara representa el seu fill-, el 6 de novembre de 2014, mentre que l’aprovació inicial del PP24 es va fer el 22 de setembre, quan encara no s’havien complert els dos anys legals. Una altra raó que estudiaran és si l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros,- com a president de la junta de govern local- és qui té la responsabilitat final de permetre el vot a Milà. La CUP no dubta que el vot del regidor no va ser determinant en aquell acord - com va aclarir el secretari - però, independentment de l’aprovació del pla, la denúncia vol aclarir si Milà podria quedar inhabilitat del seu càrrec.

D'altra banda, la CUP presentarà una moció en el ple de divendres demanant que es paralitzi la tramitació del pla i que els terrenys afectats siguin requalificats com a sòl no urbanitzable, dins de l’Anella Verda Gaià-Francolí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: