Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estat invertirà dos milions en el passeig marítim de Cunit

S'adequarà i s'urbanitzarà el tram de passeig situat davant del càmping Mar

Un dels trams urbanitzats del passeig marítim de Cunit, amb la platja de fons. Un dels trams urbanitzats del passeig marítim de Cunit, amb la platja de fons. JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI.
Urbanisme Cati Morell / Taempus
Divendres, 16 Desembre 2016 08:07

El Ministeri de Medi Ambient ha anunciat que invertirà 2.083.578,05 euros en un projecte d'ordenació i adequació d'una petita part del passeig marítim de Cunit, que actualment està sense urbanitzar. Es tracta d'un tram d'aproximadament mig quilòmetre, davant del càmping Mar.

Les obres permetran construir un carril bici i una zona de vianants, habilitar nous espais d'oci, instal·lar mobiliari urbà i il·luminació, i crear espais d'esbarjo infantil, a més de donar continuïtat al cordó dunar que Cunit ja ha recuperat des del torrent d'en Pedro.

Aquest projecte és una adaptació del projecte de reordenació del passeig marítim que el Ministeri de Medi Ambient va deixar sense efecte entre el 2008 i el 2009 a causa de la crisi econòmica.

L'alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, va explicar ahir que l'objectiu és que les obres permetin recuperar i museïtzar un dels búnquers de la Guerra Civil que hi havia a la zona. Segons Carreras, s'hauria de fer una reproducció del búnquer que hi havia per convertir-lo en un espai de visita i informació sobre els estralls de la guerra a Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: