Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra millora les voreres i els fanals

L'actuació consisteix en combatre el desgast de les voreres i la humitat dels fanals

Comparació de l'estat d'un fanal, abans i després de la intervenció. Comparació de l'estat d'un fanal, abans i després de la intervenció. CEDIDA.
Urbanisme Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Desembre 2016 21:11

La Regidoria de Via Pública i Manteniment està duent a terme diverses tasques de millora, tant de voreres com de fanals en diversos carrers de la població. El regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que les actuacions a les voreres consisteixen a treballar amb una màquina específica sobre aquestes on el desgast causat pel temps provoca que siguin perilloses ja que el paviment cada cop és més lliscant. Un cop feta l'actuació, el paviment queda convertit en una vorera més segura i antilliscant. Els carrers on tenen lloc aquesta actuació han estat Pere Badia, Ferran de Querol, Pompeu Fabra, Filadors, Escaletes, Francesc Moragas, Nord i Capella. La inversió és de 1.113 €.

En relació a les actuacions que s’estan duent a terme als fanals, el regidor ha comentat que degut al pas del temps, la humitat que es concentra a la part baixa dels fanals i a la qual contribueix de manera molt nociva l’orina dels gossos, es tracta de polir i sanejar les bases, dur a terme l’encofrat, abocament de resines i segellat acabant-les amb pintura de poliuretà. Els carrers on es realitzen els treballs són Camí de l'Era, Indians, Rodes i Filadors, actuant en un total de 20 fanals i amb una inversió de 5.263,50 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: