Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell preveu que la línia d'alta tensió que travessa el nucli urbà desapareixerà a finals d'any

L'Ajuntament anuncia que Endesa vol activar el nou cablejat prop de l'autopista a principis d'estiu

Endesa està construint una nova línia, a tocar de l’autopista, que permetrà substituir l’antiga línia que travessa el nucli urbà de Calafell i desmantellar-la Endesa està construint una nova línia, a tocar de l’autopista, que permetrà substituir l’antiga línia que travessa el nucli urbà de Calafell i desmantellar-la AJUNT. CALAFELL
Urbanisme ACN
Dilluns, 12 Febrer 2018 21:07

L'Ajuntament de Calafell calcula que la línia elèctrica d'alta tensió que travessa el nucli urbà serà desmantellada a finals d'any. En un comunicat, el consistori ha anunciat que Endesa ja està construint una nova línia a tocar de l'autopista C-32, la qual es preveu que estigui en funcionament a principis d'estiu. Un cop el nou cablejat estigui en ple funcionament, es podrà desmuntar i retirar les torres actuals, fet que ha aplaudit el govern municipal. El regidor de Serveis Urbanístics, Miguel Ángel Perín ha recordat que la línia actual "impedeix destinar a cap ús un munt de metres quadrats que hi ha sota la xarxa elèctrica".

Perín ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb els responsables d'Endesa amb l'objectiu de conèixer el calendari de connexió de la nova xarxa i, de retruc, preveure quan es pot materialitzar el desmuntatge de les torres que creuen el poble.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: