Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou pas de Montblanc per urbanitzar l'entorn del Pont Vell

Aprovades les despeses plurianuals per a l'adquisició d'un immoble i dues parcel·les de l'àmbit

Actuacions a l'entorn del pont vell de Montblanc, el passat setembre del 2016 Actuacions a l'entorn del pont vell de Montblanc, el passat setembre del 2016 ROGER SEGURA/ ACN
Urbanisme ACN
Dijous, 08 Febrer 2018 18:36

L'Ajuntament de Montblanc ha fet un nou pas endavant per a la urbanització de l'entorn del Pont Vell. El ple municipal d'aquest dimecres va donar llum verd a les despeses plurianuals per a l'adquisició d'un immoble i dues parcel·les. La compra va ser aprovada per 8 vots a favor (Agrupament Catalanista de Montblanc), 3 en contra (CUP i FIC) i 2 abstencions (PDeCAT).

L'immoble que es vol adquirir per un import de 300.000 euros està situat al raval de Santa Anna i l'objectiu d'aquesta adquisició és urbanitzar l'àmbit. L'import es pagaria durant tres anys, fins a l'any 2020, a raó de 100.000 euros anuals. Respecte a les parcel·les que s'adquiriran per un import de 180.000 euros, corresponen a una finca situada a la partida Miracle, i es destinaran a vials, zona verda i equipaments a l'entorn del pont. L'import també es pagaria en tres anys, fins al 2020, a raó de 60.000 euros anuals, segons detallen fonts municipals.

La reforma de l'entorn fluvial del riu Francolí al voltant d'aquest pont medieval, que abastarà una àrea de gairebé 9.000 metres quadrats, és el projecte urbanístic més important del mandat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: