Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra treu a licitació les obres del pla d’asfaltat 2018

El pressupost contemplat al projecte és de més de 398.000 euros i té una durada prevista d’un mes

 Imatge d'arxiu del pla d'asfaltat 2017 Imatge d'arxiu del pla d'asfaltat 2017 CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Gener 2018 14:14

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Torredembarra, en sessió ordinària del passat 29 de desembre, va aprovar l’expedient i el plec de condicions administratives que regiran la contractació de les obres del pla de reparació i d’asfaltat de diversos carrers de la població. El pressupost contemplat al projecte és de 398.600, 40 euros –IVA inclòs-, amb una durada prevista d’un mes, executat per fases. El termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 12 de febrer.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que el paviment d’alguns carrers de diferents urbanitzacions del terme municipal, degut al pas del temps, “està malmès, amb pèrdua important d’asfalt, amb actuacions de reparació molt localitzades i amb zones molt deteriorades que fan aconsellable efectuar una actuació immediata de pavimentació”. A més, ha afegit que “existeix, també, un dèficit de pavimentació en altres àmbits que també se solucionarà en aquesta fase d’asfalt” que preveu un total de 23.406 metres quadrats.

Els carrers afectats seran l’Av. Oliveres, c. Farigola, pg. Rafael de Campalans, pg. Sort, c. Garrofers, c. Indians, pl. Vila, c. Filadors, camí de l’Era, c. Muralla, c. Munts, c. Mañé i Flaquer, ctra. de la Riera, av. Sant Jordi, av. Comarques Catalanes, c. Escoles, c. Camí Vell de la Pobla, camí d’Altafulla, camí del Pou, ctra. de la Pobla de Montornès, c. Sant Joan, camí dels Pins Sadolla, c. Cap de Salou, c. Golf de Sant Jordi, pg. Miramar i els aparcament de la Zona Esportiva i del costat de l’estació de trens. A més a més s’executaran 317 metres quadrats de panot a la Zona Esportiva i 17 metres quadrats de paviment de formigó al carrer de Sant Joan.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: