Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls millorarà l’asfaltatge del Polígon Industrial

També s’inclouen accions al carrer Jacint Verdaguer, al parc Barrau, a la Muralla de Sant Francesc i a l’antiga carretera de Barcelona

Imatge del polígon de Valls Imatge del polígon de Valls CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 01 Desembre 2017 10:11

La Junta de Govern de Valls millorarà el paviment del carrer dels Artesans al Polígon per un import de 172.158 euros. La millora de l’asfalt d’aquesta important via del polígon –amb una longitud de gairebé 1 quilòmetre de llarg- inclourà tota la senyalització horitzontal de circulació, de passos de vianants i aparcaments, a més de l’arranjament dels embornals.

A banda, la Junta també ha aprovat les obres de millora de les voreres de l’antiga C-246, l’entrada a Valls per la carretera de Barcelona amb l’objectiu de millorar l’accés a peu a la ciutat per aquesta zona. Pel que fa al carrer Jacint Verdaguer es contempla la renovació de tot el ferm d’aquest cèntric carrer, la modernització dels serveis públics de clavegueram, aigua, electricitat i enllumenat, així com el soterrament de les línies de telefonia i l’eliminació també de traspassos aeris de cables. Per una major seguretat en aquest carrer, estret però amb molt de trànsit, es col·locaran pilones a banda i banda per delimitar els espais reservats a vianants i, a la vegada, limitar la velocitat de circulació.

Pel que fa a l’adquisició de l’edifici situat al carrer de Sant Francesc, la Junta ha arribat a un acord i l’Ajuntament continua amb els processos d’expropiació de les finques situades entre la muralla de Sant Francesc i el carrer de Sant Francesc amb l’objectiu d’enderrocar els immobles per crear un espai obert i un nou accés en aquesta zona alhora que posar al descobert les restes de l’antiga muralla medieval de la ciutat.

Finalment, a l’entrada del Parc Barrau es millorarà la il·luminació amb una inversió de 21.697 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: