Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Segona fase de les obres de la plaça Catalunya de Reus

La remodelació de l’espai es basarà en el mobiliari i els paviments

Imatge virtual de la plaça de Catalunya de Reus després de la remodelació Imatge virtual de la plaça de Catalunya de Reus després de la remodelació CEDIDA
Urbanisme
Dimecres, 11 Octubre 2017 08:53

L’Ajuntament de Reus ja ha iniciat els treballs de la segona i última fase de remodelació i millora de la plaça de Catalunya, adjudicats a Agrovial SA per un import de 145.777,81 euros. El projecte afecta l’entorn del monument a Joaquim M. Bartrina i té com a finalitat renovar la distribució i l’ús de l’espai públic d’aquesta zona de la ciutat d’acord amb les millores realitzades el 2015.

La segona fase de la remodelació de la plaça de Catalunya té separades les obres a executar en dos contractes, donada l’especificitat dels treballs de restauració del monument, que ja es van dur a terme, i la renovació del paviment i el mobiliari urbà, prevista per enguany.

Els paviments i el mobiliari que s’instal·laran mantindran l’estètica i les característiques tècniques de les obres ja fetes. Pel que fa al mobiliari urbà, s’instal·laran pilons fixos i mòbils per evitar l’aparcament descontrolat de vehicles i regular-ne el pas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: