Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí remodelarà la plaça Juan Ramón Jiménez

L'Ajuntament obre el procés de licitació de les obres de reforma, que s'allargaran fins a finals d'any

Imatge d'arxiu de la plaça Juan Ramón Jiménez de Constantí Imatge d'arxiu de la plaça Juan Ramón Jiménez de Constantí CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Octubre 2017 17:31

L’Ajuntament de Constantí iniciarà properament les obres de remodelació de la plaça Juan Ramón Jiménez, amb un pressupost de contracte de 60.437,23 euros, IVA inclòs (21,00 %). Aquesta setmana s’ha obert el procés de licitació per tal que les empreses puguin presentar les seves ofertes. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el 25 d’octubre.

Segons s’exposa al projecte, els treballs se centraran en la renovació de la pavimentació, l’enllumenat públic, el mobiliari urbà i la jardineria. En aquest sentit, les tasques consistiran en la demolició de paviment, nova pavimentació amb formigó estampat, substitució de lluminàries existents, retirada de la palmera existent i plantació d’olivera i instal·lació de mobiliari urbà.

El termini d’execució de les obres serà aproximadament d’uns dos mesos i mig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: