Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou millorarà l’enllumenat públic d’un tram de la carretera de la Costa

Les obres, que s’estan licitant, tindran un termini d’execució de quatre mesos i ascendiran a prop de 96.000 euros

La millora de l’enllumenat públic afectarà el tram de la Carretera de la Costa comprés entre la rotonda de la Carretera del Far i la de Replanells La millora de l’enllumenat públic afectarà el tram de la Carretera de la Costa comprés entre la rotonda de la Carretera del Far i la de Replanells AJUNTAMENT DE SALOU
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Agost 2017 18:19

L’Ajuntament de Salou ha aprovat el projecte de millora de l’enllumenat públic del tram de la Carretera de la Costa comprés entre la rotonda de la Carretera del Far i la de Replanells, el qual està format per columnes de 4 metres amb dos tubs de fluorescents de 36W cadascuna.

Degut a la seva antiguitat, una part considerable de les columnes presenten un estat de corrosió avançat, juntament amb la il·luminació que proporciona el conjunt de fluorescents és insuficient tant per vianants com per a conductors, es procedirà a millorar-los per tal de minimitzar la contaminació lumínica a la vegada que també es pretén obtenir un estalvi energètic amb l’aplicació de sistemes d’encesa, equips i làmpades de més alt rendiment.

L’actuació afecta a un total de 79 punts de llum distribuïts en 2 quadres de comandament. Del total de punts de llum afectats, a 75 es canviarà la columna, lluminària (pantalla fluorescent 2x36W), equip d’encesa i la làmpada actual (fluorescent 2x36W) per tecnologia de Vapor de Sodi d ́Alta pressió (VSAP). Als quatre punts restants ubicats a la rotonda de Replanells en columna de 10m, es canviarà només l’equip d’encesa i la làmpada actual de Vapor de Mercuri (VM) per Sodi d’alta pressió (VSAP). Tanmateix, és substituiran els fluorescents muntats a les mateixes columnes a 3,60m per fluorescents led de 18W.

Un cop licitada, l’obra, tindrà un termini d'execució de quatre mesos, a partir de l’Acta de Comprovació del Replanteig. El pressupost d’execució per contracte d’aquestes obres de millora, ascendeix a 95.906,97 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: