Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’inicia la reparació de les voreres dels carrers Milà i Advocat Gallego de Salou

L’àrea comptarà amb una nova pavimentació que respondrà a les diverses peticions rebudes de les comunitats de veïns

Reparació del paviment del carrer Reparació del paviment del carrer CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dijous, 03 Agost 2017 19:24

Les obres per a la reparació del paviment de les voreres dels carrers Milà -tram comprès entre la plaça de la Segregació i el carrer Berenguer de Palou- i el carrer Advocat Gallego de Salou -tram comprès entre el carrer Berenguer Palou i la plaça de la Segregació- ja estan en marxa. Es tracta d’una mesura que té com a efecte poder reformar la zona, dotant-la d’una nova pavimentació que millorarà l’experiència del ciutadà.

L’empresa adjudicatària és Moix Serveis i Obres S.L. Els suggeriments de millora que es realitzaran són la demolició de paviments, tallat dels arrels dels arbres -quan sigui imprescindible- i reposició de paviments afectats. Aquestos són majoritàriament de panot de formigó, exceptuant el carrer de l’Advocat Gallego on es tracta de panot estriat. L'Ajuntament té previst retallar els arrels dels arbres, una mesura que només s'aplicarà en aquells casos on sigui imprescindible.

El pressupost de contracta total és de 54.067,40 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: