Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Reus promou l’ús dels solars buits

L’Ajuntament envia cartes als propietaris perquè cedeixin els espais a altres

L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Medi Ambient, impulsa la campanya L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Medi Ambient, impulsa la campanya AJUNTAMENT DE REUS
Urbanisme
Dissabte, 22 Juliol 2017 10:26

El govern de Reus, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha fet una crida a diversos propietaris de terrenys buits per tal que els posin a disposició d’altres ciutadans interessats a donar-los un ús de manera temporal, abans d’iniciar el procés d’urbanització. El consistori ha enviat cartes a un total de 500 propietaris d’uns 1.300 terrenys de la ciutat qualificats com a solars, i fins ara sis persones s’han mostrat interessades en el projecte.

Des de la regidoria es crearà una fitxa per a cadascun dels solars disponibles, amb l’emplaçament, la disponibilitat de serveis o les plantacions, i es valorarà amb els propietaris quin és el millor ús que es pot donar a cada un.

L’Ajuntament va dur a terme durant l’any 2016 un total de 101 requeriments a propietaris de solars en mal estat o abandonats perquè en fessin la neteja i el manteniment. Es tracta de finques que per la seva situació suposen un risc higiènic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: