Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra impulsa un pla de millora dels parcs infantils i zones d’esbarjo

El pla preveu la instal·lació d’elements per a nens i nenes amb diversitat funcional al parc del Molí de Vent, que s'implantaran progressivament a la resta de parcs

El Parc del Molí de Vent, on s'instal·laran elements per a nens i nenes amb diversitat funcional El Parc del Molí de Vent, on s'instal·laran elements per a nens i nenes amb diversitat funcional CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Juliol 2017 11:13

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la regidoria de Via Pública i Manteniment, té previst un ampli pla de millora dels parcs infantils i zones d’esbarjo del municipi durant els pròxims mesos. Valeriano Pino, el regidor responsable d’aquesta àrea, ha explicat que s’actuarà en set parcs, principalment, i es comptarà amb un pressupost de 50.000 euros, previstos en el nou paquet d’inversions que es porta a aprovació en el ple del pròxim dijous, 19 de juliol.

El pla de millora preveu actuacions al Nou parc a la zona dels Munts, on s’instal·laran elements d’esbarjo, tanques de fusta per a la seva protecció i mobiliari urbà. Una altra de les localitzacions previstes és el parc dels Munts, amb la renovació d’alguns elements d’esbarjo i la instal·lació d’un parc de salut, a més de la renovació del mobiliari. Al parc de la plaça de l’Aragó es retirarà la pedra del terra i s’instal·larà escuma perquè sigui més accessible, còmode i net. La millora de l’accessibilitat també és un altre punt a tenir en compte, que s’estudiarà en el cas del Parc de Sant Jordi, on, a més, es canviarà el mobiliari i s’incorporaran elements infantils.

A més, al parc del Molí de Vent es posaran elements per a nens i nenes amb diversitat funcional, de manera que també puguin gaudir d’aquests espais, a més del tancament de la zona superior, la instal·lació d’un parc de salut, una tanca protectora entre els diferents nivells i la renovació del mobiliari. En aquest sentit, Pino ha comentat que la intenció és que, progressivament, en tots els parcs que sigui possible, es vagi instal·lant elements per a persones amb diversitat funcional, amb l’objectiu de tenir el màxim de parcs integradors possibles.

Per una altra banda, el pla de millora també actuarà en zones verdes i de costa, com a la zona verda del carrer Galceran, on es farà un tancament de fusta i s’instal•larà mobiliari, i el parc de la platja a Baix a Mar, amb la instal·lació d’un petit rocòdrom de sorra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: