Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El carrer Carles Buigas de Salou estarà enllestit per Sant Joan

La prova pilot per convertir la via en zona de vianants durarà tot l’estiu i, si funciona, s’instal·larà la resta de l’any

La zona de vianants només li falta la lluminària i les banderoles per quedar totalment finalitzada La zona de vianants només li falta la lluminària i les banderoles per quedar totalment finalitzada MARINA MARTÍNEZ
Urbanisme Marina Martínez
Dimarts, 13 Juny 2017 12:39


Les obres per convertir un tram del carrer Carles Buigas de Salou en una zona de vianants ja han arribat en la fase de treball dels últims detalls per tenir enllestida la prova pilot per Sant Joan. A l’espera de la instal·lació lluminària i les banderoles per senyalitzar el canvi en la via, aquest projecte vol posar a prova el seu funcionament aquest estiu per- si obté un resultat positiu- implantar-ho durant tot l’any amb les millores pertinents.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat en la visita d’avui a les obres que amb l’actuació es pretén recuperar espais per donar prioritat a les persones, reduir el soroll de la via i dinamitzar el comerç de la zona. Alhora, ha afegit que “volem anar incrementant aquesta filosofia a la ciutat gradualment”.D’aquesta manera, s’han instal·lat 400 bidons de color groc amb una distància entre ells que permet únicament el pas dels vehicles per càrrega i descàrrega o d’emergència com l’ambulància i bombers. Aquests bidons comptaran amb pals lumínics que remarcaran el caràcter festiu de l’operació i augmentaran la visibilitat a la nit. Finalment, s’han implantat elements identificatius -cercles grocs- a voreres i calçada.

Per evitar problemes de trànsit, Granados també ha explicat que “amb l’actuació s’ha desviat el tràfic que venia des de la Pineda cap a Salou. No només guanya el carrer Carles Buigas sinó el passeig Jaume I i el passeig Miramar”.

La valoració ha sigut molt positiva: “Els veïns i comerciants estan contents”, ha explicat l’alcalde, que també entén les crítiques rebudes ja que “sempre que hi ha un canvi costa adaptar-se”. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: