Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adjudicades les obres de la plaça Corsini de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona mostra la seva satisfacció per l'adjudicació de les obres d'urbanització de la plaça 

Imatge d'arxiu de treballs d'urbanització de l'entorn del Mercat Central Imatge d'arxiu de treballs d'urbanització de l'entorn del Mercat Central EL PUNT AVUI
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 26 Mai 2017 08:15

La Direcció General d'Arquitectura, Habitatge i Sòl del Ministeri de Foment ha adjudicat els treballs d'urbanització a la plaça Corsini a l'empresa Cobra Instalacions y Servicios S.A. per un valor de 399.227,73 euros (IVA inclòs). Les obres, que tenen un termini d'execució de 16 mesos tot i que es preveu que estiguin enllestides amb menys temps, preveuen la urbanització de la plaça i la instal·lació dels elements d'enllumenat.

La regidora de Comerç i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando, s'ha congratulat per aquesta actuació, que permetrà que la urbanització de la plaça comenci un cop acabats els treballs de desmuntatge de la carpa del Mercat provisional: "Un cop obert amb èxit el Mercat Central el passat 16 de març ara centrem els esforços en la remodelació de l'entorn, que han de permetre consolidar tota la zona com un dels principals pols d'atracció comercial de la ciutat".

Ferrando ha afegit: "La retirada de la carpa provisional de la plaça Corsini ha fet que de nou els tarragonins i tarragonines gaudeixin de la visió de la façana del remodelat Mercat Central i de l'edifici de Correus, i que la llum i el espai retornin en una fase prèvia a la urbanització definitiva de la nova plaça Corsini, que reneix amb un caire de convivència entre el comerç, els veïns, el lleure, el mercadet, les fires, la restauració, el turisme i la cultura."

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: