Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nous jocs i terres tous als parcs infantils de Tarragona

Els espais de lleure de la Granja, Cala Romana i Vidal i Barraquer són els escollits per realitzar les obres de millora

Imatge del parc infantil de Vidal i Barraquer, el qual és un dels espais de lleure on s'estan produint les obres de millora Imatge del parc infantil de Vidal i Barraquer, el qual és un dels espais de lleure on s'estan produint les obres de millora CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 24 Febrer 2017 11:20

Els parcs infantils del carrer Tramuntana de Cala Romana, el de l’avinguda Vidal i Barraquer i el del carrer Illes Balears amb Gran Canària, a La Granja, estan en plena transformació. La conselleria d’Espai Públics ha iniciat les obres de millora, que estaran llestos a principis del mes de març.

Les obres d’arranjament consistiran en instal·lar terres tous per cobrir les zones on s’hi troben els jocs infantils. “Les obres havien d’iniciar-se a principis d’aquest mes, però les baixes temperatures fa que el cautxú no es fixi bé i la Brigada Municipal va considerar convenient esperar unes setmanes per facilitar la instal·lació d’aquest material. Hi haurà paviment de cautxú per assegurar totes les zones infantils de les diferents àrees de joc. Així mateix, i com a complement a la millora de la superfície d’esmorteïment d’impactes, s’estan col·locant alguns elements de joc per millorar l’oferta lúdica de les tres zones”, explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: