Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona dóna llum verda a la urbanització de l’Ikea

A banda del centre comercial, es preveuen 1.200 habitatges dels quals 160 seran de lloguer social

Terrenys en els quals s'ha de construir el centre comercial Ikea i els accessos a l'Anella Mediterrània dels Jocs. Terrenys en els quals s'ha de construir el centre comercial Ikea i els accessos a l'Anella Mediterrània dels Jocs. JUDIT FERNÀNDEZ
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Febrer 2017 16:40

El Ple municipal celebrat aquest dimarts, 21 de febrer, a Tarragona, ha donat llum verda a la urbanització de l’Ikea. S’ha aprovat la contractació mitjançant procediment obert, subjecte a regulació harmonitzada, l’adjudicació de les obres d’urbanització del Pla Parcial 10, on s’ha d’ubicar el centre comercial Ikea amb accessos a l’anella olímpica on es desenvoluparan els Jocs Mediterranis 2018. El Pla Parcial 10 està situat a l’autovia A-7 i la carretera de Reus T-11 i envoltat d’equipaments comercials i nuclis de població.

Una vegada estigui resolta l’adjudicació, les obres que es realitzaran per la urbanització seran demolicions i moviment de terres, pavimentació, clavegueram i xarxa pluvials, abastament d’aigua, enllumenat públic, xarxes de telefonia i gas, enjardinament, instal•lacions de mobiliari urbà i senyalització, entre d’altres.

El conseller de Territori, Josep Maria Milà, ha explicat que quan les obres d’urbanització estiguin adjudicades i comencin, també s’iniciarà l’edificació del centre comercial d’Ikea perquè la construcció de la botiga s’ha de fer simultàniament a les obres de la urbanització. La Generalitat, recordem, que ja ha concedit la llicència comercial del centre i l’empresa ha demanat la llicència d’obres a l’Ajuntament, que s’està tramitant.

Habitatges

En el Pla Parcial 10, a més del centre comercial, s’hi preveuen 1.200 habitatges, dels quals 424 seran de protecció pública i 160 de lloguer social. Amb una superfície total de 302.784m², 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial. La resta de la superfície està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari. El pressupost de les obres d’urbanització és de més de 18.427.414 euros amb un termini d’execució de 15 mesos

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: