Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inauguren les obres fetes a Fontscaldes

Els treballs s'han centrat al carrer Major del poble de Fontscaldes (Valls) i ha suposat una inversió de 437.000 euros

L'actuació ha fet de la carretera una via de tipus urbà L'actuació ha fet de la carretera una via de tipus urbà EL PORTAL NOU
Urbanisme Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dissabte, 04 Febrer 2017 11:57

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; i l'alcalde de Valls, Albert Batet, inauguraran avui, a les deu del matí, les obres d'urbanització del carrer Major de Fontscaldes, que han comportat una inversió de 437.390 euros. La millora ha convertit en via urbana l'antiga travessera de la carretera N-230 amb noves xarxes de clavegueram i de pluvials, mobiliari urbà i enllumenat.

En el decurs dels treballs també s'han ampliat les voreres en tot el tram urbà de tal manera que mantenen una amplada mínima d'un metre i en diferents punts superen els quatre. El projecte també ha inclòs l'asfaltatge de tot el vial del carrer Major i una millora del paviment fins a la intersecció amb l'entrada.

En total, urbanísticament s'ha actuat en gairebé 600 metres del carrer Major, amb una inversió que ha permès la millora de 6.000 mestres quadrats de via. Les obres també han inclòs la renovació de 64 punts de llum a tots els carrers i s'ha asfaltat el camí del cementiri i d'un tram en mal estat del carrer de la Font. La inauguració es fa aquest dissabte, però els treballs fa més de dos mesos que es van enllestir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: