Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Endesa renova una línia elèctrica a Riudecanyes

S’ha estès mig quilòmetre de nou cablejat tipus trenat per millorar el servei del municipi i intergrar-la en l'entorn natural

La renovació de la línia elèctrica a Riudecanyes permetrà intergrar-la en l'entorn natural La renovació de la línia elèctrica a Riudecanyes permetrà intergrar-la en l'entorn natural ENDESA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Novembre 2017 19:59

Endesa ha finalitzat les obres de renovació tecnològica d’un tram d’una línia elèctrica al terme municipal de Riudecanyes amb l’objectiu d’integrar-la millor a l’entorn natural i, de passada, millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament als clients d’aquest municipi del Baix Camp. Concretament, s’ha substituït cablejat existent per un de nou dins dels plans de la Companyia per la millora contínua de les seves infraestructures elèctriques ubicades en zones rurals.

Així, s’ha renovat mig quilòmetre de la xarxa convencional de baixa tensió per un nou sistema de cable trenat que representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, tot evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes. Aquest nou disseny dota tots dos municipis d’una renovada xarxa més robusta i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i disminueix el risc d’incendi en zones boscoses.

Els treballs, que han suposat una inversió de gairebé 6.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, formen part del pla de manteniment i millora tecnològica de les infraestructures elèctriques a les comarques del Camp de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: