Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un home pateix cremades i un altre ha de ser atès per hipotèrmia en l'incendi d'un forn de pa a Cunit

Un d'ells es va refugiar a l'interior d'una càmera frigorífica situada al soterrani per protegir-se de les flames i el fum

Imatge d'arxiu dels bombers treballant per apagar un foc en un habitatge Imatge d'arxiu dels bombers treballant per apagar un foc en un habitatge BOMBERS
Successos ACN
Divendres, 23 Març 2018 09:43

Dos homes de 55 anys van resultar ferits aquest dijous a la nit en l'incendi a l'interior d'un forn de pa a Cunit, un per cremades de primer grau lleus i de segon grau menys greus i per intoxicació de fum, i l'altre per hipotèrmia després de refugiar-se de les flames a l'interior de la càmera frigorífica. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, els fets es van produir a les 23:30h en un local del carrer del Mar 53 que també disposa de dues plantes subterrànies, on es va iniciar l'incendi.

L'home ferit per cremades i per inhalació de fum va ser traslladat a l'Hospital Els Camils de Sant Pere de Ribes, mentre que l'afectat per hipotèrmia va poder ser donat d'alta in situ. Fins al lloc, s'hi van traslladar set vehicles dels Bombers de la Generalitat i tres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: