Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quatre detinguts per un robatori amb força en una casa de Vilaverd

Els Mossos, que van interceptar els suposats lladres circulant per la C-14, van poder recuperar els objectes sostrets, valorats en 6.000 euros

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes, d'entre 19 i 30 anys i veïns de Reus Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes, d'entre 19 i 30 anys i veïns de Reus CEDIDA
Successos ACN
Dilluns, 26 Febrer 2018 20:57

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes, d'entre 19 i 30 anys i veïns de Reus, com a presumptes autors del robatori amb força en una cassa de Vilaverd (Conca de Barberà). Els fets es van produir el passat dia 23, quan un testimoni va alertar que tres individus havien entrat a robar en una casa del carrer Masies. Després d'iniciar una recerca pel poble sense resultat, la patrulla va localitzar un vehicle sospitós circulant per la C-14. Quan els agents van donar ordres al conductor per aturar el cotxe, van observar que el copilot llençava una bossa de mà. Amb el vehicle ja aturat, els agents van recuperar la bossa i van escorcollar l'interior. A la bossa hi van trobar diverses videoconsoles i dins del cotxe una altra bossa de mà amb joies, ulleres i objectes de bijuteria. En una de les portes també van aparèixer dos tornavisos, una navalla i una carraca.

De forma paral·lela, una altra patrulla dels Mossos va comprovar que els lladres havien accedit a la casa pel balcó del primer pis i havien trencat un vidre. El propietari va explicar que li havien sostret joies i objectes valorats en 6.000 euros. Un cop efectuades les detencions i traslladats els objectes a comissaria, van ser retornats posteriorment al seu propietari.

Els quatre detinguts, amb nombrosos antecedents penals per delictes contra el patrimoni, van passar a disposició del jutjat número 2 de Valls el passat dia 24, quedant en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: