Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos detenen ‘in fraganti’ un jove per robar a l’interior de set vehicles a Tarragona

El lladre va intentar fugir corrents i, en ser interceptat per la policia, va agredir un agent donant-li cops i puntades de peu

Un dels cotxes forçats pels lladres a l'aparcament del cementiri de Tarragona Un dels cotxes forçats pels lladres a l'aparcament del cementiri de Tarragona MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dimecres, 21 Febrer 2018 21:15

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts un veí de Tarragona de 20 anys com a presumpte autor de set delictes de robatori amb força a interior de vehicle i per atemptat als agents de l’autoritat. Al voltant de dos quarts de cinc de la matinada, una patrulla de seguretat ciutadana es trobava fent patrullatge de vigilància i prevenció de robatoris a la zona de la carretera del Cementiri de Tarragona. A l’altura de l’aparcament del cementiri, els agents van veure dos homes mig amagats i manipulant la porta d’un vehicle estacionat. En adreçar-se a ells, ràpidament els dos individus van sortir corrents. Els agents van baixar del vehicle per perseguir-los i un d’ells va poder ser interceptat i detingut. L’home va colpejar amb diversos cops i puntades de peu a un dels agents durant la detenció.

Segons ha informat la policia catalana, el mosso va requerir assistència mèdica per tal de rebre tractament per les lesions sofertes. A més, els agents van localitzar els objectes emprats pels lladres per saquejar els vehicles, com ara guants i tornavisos.

Els lladres van saquejar set vehicles estacionats al mateix aparcament, o bé forçant els panys, o bé directament trencant el vidre del copilot. Tots els cotxes presentaven l’interior regirat i únicament van poder sostraure roba esportiva d’un vehicle i objectes de poc valor de la resta.

Els investigadors no descarten properes detencions en relació a aquests fets. L’home detingut ha passat aquest dimecres a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: