Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un jove ingressa a presó per diversos robatoris al Morell i Vilallonga del Camp

El noi va intentar robar una dona de 73 anys, però ella es va defensar amb un paraigües i va desistir

Vehicle dels Mossos d'Esquadra Vehicle dels Mossos d'Esquadra CEDIDA
Successos ACN
Dimecres, 21 Febrer 2018 21:11

Un veí del Rourell de 19 anys ha ingressat a presó com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a domicili, d’un robatori amb violència i intimidació, i d’una temptativa de robatori amb força a interior de vehicle. Els fets es van produir a principis de febrer en diversos municipis del Tarragonès i els Mossos d’Esquadra van poder identificar i detenir el lladre aquest dilluns. El primer cas es va remunta a les set de la tarda del 5 de febrer quan el noi va assaltar una dona de 73 anys que es disposava a entrar al portal de casa seva, al Morell. Mentre esgrimia una navalla, el jove li va demanar tots els diners, però va acabar fugint sense aconseguir el seu objectiu ja que la dona es va defensar amb un paraigües que duia a les mans.

El mateix dia, però una hora més tard, un mosso d’esquadra fora de servei va veure un individu que trencava el vidre del copilot d’un camió estacionat a la via pública al carrer Sardana del Morell, el mateix on vivia la dona. El lladre, en ser advertit que algú l’havia vist, va fugir corrents de la zona en direcció al carrer Camí de Reus sense arribar a sostraure res de l’interior del vehicle. L’agent no va poder interceptar-lo, però a posteriori el va poder identificar.

Dos dies més tard, el 7 de febrer, el propietari d’una casa ubicada al carrer Major de Vilallonga del Camp va patir un robatori a l’interior del seu domicili entre les dues i les tres de la tarda. El lladre va aprofitar l’absència temporal del propietari de l’immoble per tal d’accedir-hi forçant la porta principal d’accés. De l’interior en va sostraure un ordinador portàtil, una consola de joc i tabac.

Finalment, aquest dilluns, agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van poder localitzar i detenir el presumpte autor dels tres delictes. El jove, que acumula tres antecedents policials per delictes contra el patrimoni, ha passat aquest dimecres a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona, el qual n’ha decretat l’ingrés a presó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: