Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Torredembarra deté un home que amenaçava els transeünts amb un tornavís gran

El detingut ja comptava amb una vintena d'antecedents per robatoris amb força, amenaces, danys i atemptats contra agents de l'autoritat

Agent de la Policia Local de Torredembarra Agent de la Policia Local de Torredembarra CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Febrer 2018 15:08

El passat 14 de febrer, sobre les 18h, la Policia Local de Torredembarra va rebre diversos avisos alertant de la presència d’una persona exhibint un tornavís de grans dimensions i que amenaçava els transeünts per la zona centre de la població.

A partir de la descripció facilitada pels ciutadans, es va localitzar l’individu, de 36 anys i domiciliat a Tarragona, i es va procedir a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces greu. En el moment de ser escorcollat es va trobar un tornavís de grans dimensions, amagat entre la roba.

Cal destacar que el detingut ja comptava amb una vintena d’antecedents per robatoris amb força, amenaces, danys i atemptats contra agents de l’autoritat. Finalitzades les diligències, la persona detinguda va quedar a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: