Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un home per tràfic de drogues durant l'escorcoll policial en un bar del Vendrell

L'operatiu els Mossos d'Esquadra i la Policia Local també denuncia dues persones per tinença d'estupefaents

Els diners i substàncies estupefaents comissades pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local del Vendrell en un registre en un bar del Camí del Molins Els diners i substàncies estupefaents comissades pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local del Vendrell en un registre en un bar del Camí del Molins MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 16 Febrer 2018 13:12

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local del Vendrell han detingut un veí del municipi de 39 anys per tràfic de drogues durant el registre fet en un bar del Camí dels Molins. Quan els agents van entrar a l'establiment i es van acreditar com a policies, un mosso va observar com un individu llençava alguna cosa a terra i va comprovar que era un embolcall de plàstic amb 10 peces d'haixix preparades per vendre. Els agents van escorcollar-lo i li van localitzar 345 euros en efectiu i fraccionat, motiu pel qual el van detenir, acusat d'un presumpte delicte contra la salut pública. A banda, els agents també van identificar 17 persones, de les quals dues van ser denunciades administrativament per tinença de substàncies estupefaents.

Durant el mateix operatiu, els agents van aixecar acta al local per tolerància al consum de drogues i per manca de documentació i salubritat. A més, dins el bar els agents van poder comprovar que hi havia diverses persones consumint drogues i van poder intervenir 60 embolcalls amb cocaïna.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: