Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desmantellat un important punt de venda de drogues al barri Sant Josep Obrer de Reus

A presó els dos detinguts pels Mossos amb 11 antecedents policials per delictes contra la salut pública

Un agent en el desmantellament d'un punt de venda de droga al barri de Sant Josep Obrer Un agent en el desmantellament d'un punt de venda de droga al barri de Sant Josep Obrer MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 09 Febrer 2018 19:19

Els Mossos d'Esquadra han donat per desmantellat un important punt de venda de drogues al barri Sant Josep Obrer de Reus. Els agents van detenir una dona de 46 anys i un home de 52 anys, veïns de Reus, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i el jutge del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus va decretar aquest dijous el seu ingrés a presó. Els arrestats acumulen 11 antecedents per delictes contra la salut pública. La policia catalana va realitzar dues entrades judicials a domicilis ubicats al carrer Mas Pellicer de Reus en el marc d'una investigació encetada al desembre arran de diverses informacions sobre el presumpte tràfic de drogues al barri de Sant Josep Obrer. Un dels domicilis s'utilitzava com a centre de preparació de la droga i l'altre com a punt de venda.

En l'operació es van comissar 69 dosis preparades per a la venda d'heroïna, 20 dosis de cocaïna, 100 grams de cabdells de marihuana, material per a la preparació de la droga i altres objectes de valor que podrien procedir d'altres il·lícits penals com ara 13 rellotges de polsera de primeres marques.

Amb dos domicilis diferents, els detinguts tenien desvinculat l'habitatge productor del de venda. Així, podien minimitzar pèrdues en cas que la policia descobrís el punt de venda i mantenir aliè a la investigació el centre de producció. Arran de la investigació no es descarta que es duguin a terme futures detencions relacionades amb aquest punt de venda desmantellat o amb els objectes de valor recuperats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: