Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un camioner que anava borratxo fent ziga-zagues per l'AP-7 a Altafulla

El conductor portava un camió de 40 tones carregat

El camioner, que sextuplicava la taxa permesa, va ser vist per una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus, quan tornava de Barcelona El camioner, que sextuplicava la taxa permesa, va ser vist per una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus, quan tornava de Barcelona MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 09 Febrer 2018 17:04

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous un camioner per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol. L'home, de 48 anys, nacionalitat búlgara i domicili desconegut, va ser vist per una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus, que tornava de Barcelona, fent ziga-zagues, envaint el voral i la resta de carrils de l'AP-7 a l'alçada d'Altafulla. Els agents van alertar els Mossos d'Esquadra dels fets, tot i que després de diversos intents, van aconseguir fer aturar el camió a una zona de descans de La Canonja a l'espera que arribessin els agents de la Policia. Quan van arribar al lloc dels fets, els Mossos van identificar el camioner i quan van fer-li la prova d'alcoholèmia van comprovar que sextuplicava la taxa permesa per a conductors professionals que és de 0,15 mg/l.


Els Mossos d'Esquadra van immobilitzar el camió, un vehicle de 40 tones carregat, i van detenir el conductor que va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb el compromís de presentar-se quan sigui requerit davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona que instruirà el cas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: