Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un detingut pel robatori amb força a una vintena de cotxes aquest passat dimarts a Tarragona

La Guàrdia Urbana ha denunciat l'home, de 26 anys, per suposats atemptat i causar lesions als agents de l'autoritat en el moment de la detenció

La Guàrdia Urbana ha denunciat l'home per suposats atemptat i causar lesions als agents de l'autoritat en el moment de la detenció La Guàrdia Urbana ha denunciat l'home per suposats atemptat i causar lesions als agents de l'autoritat en el moment de la detenció CEDIDA
Successos ACN
Dimecres, 07 Febrer 2018 15:52

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dimarts a la nit un home de 25 anys pel robatori amb força a una vintena de vehicles comesos al llarg d'aquest mateix dia. Els agents van ser alertats durant la tarda de dimarts de diversos robatoris a l'interior de cotxes a la zona del cementiri. A partir d'una descripció del presumpte autor, van iniciar la recerca. Finalment, cap a quarts de dotze de la mitjanit, i gràcies a una altra trucada ciutadana, se'l va localitzar darrere d'un vehicle al carrer Sant Pau, davant del Seminari. A l'adonar-se que havia estat localitzat, l'home va intentar fugir en direcció a la Rambla Vella, fins que va ser enxampat la plaça dels Sedassos. Segons el relat policial, en el moment que els agents s'hi van acostar per parlar va mostrar una actitud molt agressiva, amb crits i tancant els punys en posició de baralla. A l'interior d'e les bosses que portav, els agents van trobar, entre d'altres objecte, guants, una maneta metàl·lica de color blanc, una gorra, una llanterna de cap, una colònia i un pendrive.

A l'interior de la jaqueta, els agents van trobar-li una navalla de 8 centímetres de fulla. A partir d'aquests fets i la coincidència de les seves característiques amb les descrites pels testimonis, va ser detingut. En aquest moment, l'home es va girar de forma violenta contra un dels agents, tirant-lo a terra i doblegant-li el braç, fet pel qual va necessitar assistència mèdica. Per aquests fets, la Guàrdia Urbana l'ha denunciat també per atemptat i lesions a agents de l'autoritat.

Curiosament, els fets es produïen poques hores després que la Junta Local de Seguretat de Tarragona constatés un increment dels robatoris amb força a l'interior de vehicles a la ciutat, que van passar dels 800 de 2016 als 1.400 de 2017, situant-se als nivells de 2012. Arran d'aquesta constatació, els responsables dels Mossos van mostrar la seva preocupació i van anunciar que es redoblarien esforços per identificar els responsables, majoritàriament grups de joves que actuen al centre i als barris. Durant el 2017 es van detenir 52 persones relacionades amb aquest tipus de delictes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: