Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ingressa a presó per robar en tres apartaments del seu propi bloc de pisos a Salou

La parella de l’home, que també va ser detinguda pels mossos, ha quedat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos van detenir aquest dimarts una dona de 25 anys i un home de 24 anys com a presumptes autors de tres robatoris amb força a domicili Els Mossos van detenir aquest dimarts una dona de 25 anys i un home de 24 anys com a presumptes autors de tres robatoris amb força a domicili CEDIDA
Successos ACN
Dijous, 01 Febrer 2018 19:11

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts una dona de 25 anys i un home de 24 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Salou, com a presumptes autors de tres robatoris amb força a domicili. La investigació va començar arran de la denúncia del propietari d’un apartament situat a l’avinguda Carles Buïgas de Salou. Els mossos van iniciar una investigació i van poder relacionar aquest robatori amb dos més de similars característiques que s’havien produït al mateix edifici.

En tots els casos, els autors havien accedit pel balcó després de trencar la porta corredissa i n’havien sostret televisors de diferents mides. Gràcies a diverses gestions d’investigació, els mossos van concloure que els autors eren una parella de veïns del bloc, amb diversos antecedents per delictes contra el patrimoni. Els detinguts van passar aquest dimecres a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona. L’home va ingressar a presó i la dona va quedar en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: