Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un ferit greu amb cremades de tercer grau i 16 intoxicats per inhalació de fum en un incendi d'habitatge a Reus

El foc s'ha produït a les 03:30h de la matinada en un pis de l'Avinguda Mossèn Ramon Muntanyola

Unitat del cos de Bombers de la Generalitat Unitat del cos de Bombers de la Generalitat BOMBERS
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Gener 2018 09:04

Una persona ha resultat ferida greu amb cremades de tercer grau i 16 més han hagut de ser ateses aquest dilluns a la matinada per inhalació de fum en un incendi d'habitatge a Reus, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc s'ha produït a dos quarts de quatre de la matinada al segon pis d'un immoble de planta baixa i cinc plantes de l'Avinguda Mossèn Ramon Muntanyola, número 2. El ferit greu ha estat evacuat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona mentre que dels 16 intoxicats, set han estat derivades a l'Hospital de Sant Joan de Reus, sis al CAP i tres han estat donades d'alta in situ. El foc s'ha donat per controlat a les quatre de la matinada. Els veïns de l'immoble han estat evacuats entre el terrat i el carrer.

Fins al lloc, s'hi han traslladat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local, a més de cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: