Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un detingut per un presumpte intent d'agressió sexual a un menor a Segur de Calafell

Uns ciutadans han donat l'avís a una patrulla de la policia local en detectar una actitud sospitosa

Uns ciutadans han donat l'avís a una patrulla de la policia local en detectar una actitud sospitosa Uns ciutadans han donat l'avís a una patrulla de la policia local en detectar una actitud sospitosa POLICIA LOCAL DE CALAFELL
Successos ACN
Dissabte, 20 Gener 2018 16:08

Un home ha estat detingut com a presumpte autor d'un intent d'agressió sexual a un menor a Segur de Calafell. Segons ha confirmat l'Ajuntament de Calafell, els fets han passat aquest dissabte al voltant de les 13h al centre del municipi, quan diversos vianants han vist que un adult s'estava emportant un noi menor d'edat d'una forma que han considerat sospitosa. Aleshores, han alertat una patrulla de la policia local que hi havia a la zona, i se n'ha activat una altra.

Els agents han acabat detenint l'home i s'estan instruint diligències per aquests fets. El menor està sent atès amb el suport d'un equip de psicòlegs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: