Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un detingut per robatori amb força en una casa habitada a Torredembarra

La policia local va arrestar el presumpte autor mentre intentava amagar-se al voltant del domicili

Vehicle de la Policia Local de Torredembarra Vehicle de la Policia Local de Torredembarra CEDIDA
Successos ACN
Divendres, 19 Gener 2018 19:00

La policia local de Torredembarra ha detingut la matinada de divendres un veí de Tarragona de 23 anys com a presumpte autor d'un robatori amb força en una casa habitada. Els fets van passar al voltant de l'una de la matinada, quan la víctima hauria sorprès a l'interior del seu jardí d'una casa situada a l'avinguda de la Diagonal un home que es trobava manipulant les finestres per entrar al domicili. Gràcies a l'avís al telèfon d'emergències i la ràpida actuació policial, els agents van poder detenir l'home en qüestió, que es trobava a escassos metres del domicili on havia intentat entrar, intentant amagar-se pels voltants.

Segons la policia, el detingut es va posar agressiu amb els agents, un dels quals va resultar ferit lleu, i se li va acabar imputant també un delicte de resistència i desobediència a agents de l'autoritat. El detingut va passar a custòdia policial dels Mossos d'Esquadra a l'espera de passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: