Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos atribueixen una suposada agressió sexual a un dels detinguts per retenir una noia aquest dimecres a Salou

Els altres dos arrestats en l'operació policial han quedat en llibertat després de declarar a la Comissaria

Balcó de la sisena de planta d'un edifici de Salou on els Mossos d'Esquadra han alliberat una dona retinguda Balcó de la sisena de planta d'un edifici de Salou on els Mossos d'Esquadra han alliberat una dona retinguda ROGER SEGURA/ ACN
Successos ACN
Dijous, 18 Gener 2018 15:32

Els Mossos d'Esquadra atribueix un suposat delicte d'agressió sexual a un dels tres detinguts per retenir una dona en contra la seva voluntat en un pis de Salou aquest dimecres. D'acord amb el relat policial, la víctima i l'home arrestat com a presumpte autor dels fets, de 28 anys i nacionalitat espanyola, no tenien cap relació sentimental prèvia. Els Mossos va organitzar un ampli dispositiu per alliberar la dona després que una persona es personés a la comissaria d'Arenys de Mar per denunciar el cas.

Fonts policials han precisat també que durant l'entrada al pis del carrer Barcelona de Salou no es va localitzar una arma, tal i com s'havia especulat. Les altres dues persones que haurien estat testimonis i van ser inicialment detingudes arran de l'operació van quedar en llibertat després de declarar a comissaria. Està previst que el detingut pel cas, que acumula una desena d'antecedents policials, passi a disposició judicial aquest divendres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: