Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres detinguts a Cambrils per una agressió amb arma blanca la matinada de Cap d’Any

Dos grups de persones es van barallar en un local d’oci de la ciutat

La Policia Local de Cambrils, juntament amb els Mossos d'Esquadra, va participar de forma activa en la localització i detenció dels presumptes agressors La Policia Local de Cambrils, juntament amb els Mossos d'Esquadra, va participar de forma activa en la localització i detenció dels presumptes agressors CEDIDA
Successos ACN
Divendres, 12 Gener 2018 17:01

La Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes per la seva implicació en una agressió amb arma blanca que es va registrar la matinada de Cap d’Any a la ciutat. Els fets es van produir abans de les 07h de l’1 de gener en un local d’oci de l’avinguda Horta de Santa Maria d’aquesta població del Baix Camp. Segons la policia, un home va patir dues ferides a la zona abdominal arran d’una baralla entre dos grups de persones. Després de diversos dies d’investigació, les declaracions de la víctima i dels testimonis, i les revisions de les imatges de les càmeres de seguretat, han permès esclarir els fets.

La matinada de l’1 de gener, la Policia Local va rebre dues trucades alertant dels fets. Les patrulles desplaçades a la zona no van poder localitzar els implicats, per la qual cosa els agents de la Policia Local van iniciar una recerca conjunta amb els Mossos d’Esquadra i van localitzar la persona agredida al servei d’urgències de l’Hospital Lleuger de Cambrils, on l’estaven tractant de dues ganivetades a la panxa.

Els agents també van prendre declaració a diversos testimonis i des de la Policia Local es van obrir diligències per un delicte d’agressions. Els agressors, tres homes joves, no van ser localitzats en aquell moment. Durant els darrers dies, la Policia Local ha pres declaració a la víctima i ha practicat diverses diligències i revisions d’imatges de càmeres de seguretat amb resultats positius.

El passat 8 de gener es va produir la detenció del presumpte autor de les lesions, identificat com J.P.P., veí de Cambrils. L’endemà, dia 9, també va ser detingut un dels seus acompanyants, F.P.P, per part dels Mossos d’Esquadra a Reus. I aquest dijous, 11 de gener, la Policia Local va identificar i detenir el tercer implicat, J.G.M., també veí de Cambrils.

Amb aquesta darrera actuació, s’han donat per finalitzades les diligències policials i s’han lliurat als jutjats de Reus.

Detingut per agredir la seva mare i el seu avi

D’altra banda, la matinada del passat dimecres 10 de gener la Policia Local va detenir un home de 36 anys per un delicte de violència domèstica al carrer Balmes. A les 4:23 hores la Policia Local va rebre l’avís de l’agressió d’aquest individu a la seva mare i al seu avi. Una ambulància es va desplaçar al lloc dels fets per atendre la contusió de la persona gran. Els agents de la Policia Local van detenir l’agressor i van instruir diligències per un delicte de violència domèstica. El detingut ja ha passat a disposició judicial, segons ha informat l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: