Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona lamenta unes noves pintades a la muralla

Les pintades es van localitzar ahir en un carrer interior de la muralla que comunica amb el passeig Torroja

Imatge de les pintades localitzades en un tram de la muralla, a la plaça de l'Escorxador Imatge de les pintades localitzades en un tram de la muralla, a la plaça de l'Escorxador CEDIDA / DIARI MÉS
Successos Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Gener 2018 12:51

La regidora de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, lamenta el nou episodi d’incivisme que ha patit a les darreres hores la muralla romana de la ciutat. Floria ha dit que “els episodis d’incivisme són inadmissibles perquè malmeten l’espai comú”. A més, ha afegit que, en el cas concret del Patrimoni, “a banda del cost econòmic que suposen netejar-lo, posen en perill restes d’un gran valor arqueològic i que són un dels principals atractius de la ciutat”. Floria ha remarcat també que “tots plegats n’hem de ser conscients i treballar perquè no es repeteixin” i ha recordat que “com a societat tenim el deure de preservar el patrimoni universal per a generacions futures”.

Les pintades, amb inscripcions en anglès, es van localitzar ahir en un carrer interior de la muralla que comunica amb el passeig Torroja. Els fets ja han estat denunciats a la Guàrdia Urbana i ja han començat els tràmits per netejar aquests grafits. El cost aproximat de la intervenció rondarà els 400 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: