Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut a Tarragona un lladre multireincident que fugia conduint un cotxe robat

L'home, que ha estat sorprès pels Mossos a la zona de la Part Alta, ha acabat encastant el vehicle que conduïa contra un altre estacionat a la Plaça Imperial Tarraco

Agent dels Mossos d'Esquadra Agent dels Mossos d'Esquadra ARXIU/ INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 20 Desembre 2017 13:42

Els Mossos han detingut aquest dimecres a la matinada un veí de Tarragona de 25 anys, que acumula desenes d'antecedents per delictes contra el patrimoni, mentre circulava amb un cotxe que constava com a robat des de dimarts per la zona de la Parta Alta. Quan els agents han intentat aturar el conductor, aquest ha fugit accelerant bruscament. Després d'avisar la resta de patrulles per aturar-lo, l'home ha entrat amb el vehicle pel carrer Marquès de Montoliu a gran velocitat i quan ha girat en direcció a la plaça Imperial Tarraco ha col·lidit contra un vehicle estacionat. Tot i que ha intentat fugir a peu, els agents l'han pogut enxampar al carrer Joana Jugan.

Segons el comunicat policial, l'home ha fet cas omís en tot moment a les indicacions policials i s'ha resistit activament a la detenció. Els Mossos li imputen ara un presumpte delicte de robatori furt d'ús de vehicle i un delicte de resistència a l'autoritat.

Quan ha estat identificat, a més, els agents han comprovat que pesava sobre ell una ordre de detenció emesa pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Valls. En l'escorcoll, els agents li han trobat també una navalla, fet pel qual ha estat denunciat administrativament. El detingut, que acumula 41 detencions, la majoria per robatoris, passarà aquest dijous a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: