Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un home i una dona per robar un televisor d'una casa de Valls enfilant-se al balcó

Els lladres van aprofitar que la veïna havia sortit a passejar el gos

Un testimoni va alerta els Mossos dels moviments sospitosos de la parella detinguda Un testimoni va alerta els Mossos dels moviments sospitosos de la parella detinguda CEDIDA
Successos ACN
Diumenge, 17 Desembre 2017 16:26

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i una dona com a suposats autors d'un robatori amb força a l'interior d'un domicili de Valls. Segons han informat els Mossos els fets van passar aquest dijous a les 15h en un habitatge del carrer Balmes. Un testimoni va alertar la policia en veure com una dona des del carrer s'enfilava a un balcó ajudada per un home. Al cap d'una estona la van veure sortint de l'edifici amb un televisor, que un cop al carrer van amagar en un carretó de supermercat. El robatori es va produir aprofitant que la veïna que viu a la casa havia sortit a passejar el gos. La policia va detenir els dos lladres i entre els objectes que duien també hi van trobar el comandament a distància de l'aparell. Tots dos tenen nombrosos antecedents i ja han ingressat a la presó.

Diversos ciutadans de la zona van informar la policia que havien vist sortir pel portal de l'immoble una dona amb un televisor i que l'havia amagat a dins d'un contenidor proper, fent l'acció de llençar-lo a la brossa. Poc després, va aparèixer en escena l'home que anteriorment havia ajudat la dona a enfilar-se al domicili, i van veure com treia el televisor del contenidor i el carregava a un carretó de supermercat.

Posteriorment els Mossos els van poder localitzar tots dos junts amb el carretó i el televisor. Els agents els van detenir per un delicte de robatori amb força a interior de de domicili. Entre els objectes que duien a sobre es va localitzar el comandament a distància del televisor sostret.

En localitzar a la víctima i lliurar-li el seu televisor, va explicar que havia sortit de casa escassament uns vint minuts a passejar el gos, i que en arribar al seu domicili li va sobtar veure el balcó obert i que li faltava el televisor.

Els detinguts són un home de 40 anys i una dona de 31 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de l'Alt Camp. Tots dos acumulen més de vint antecedents per delictes contra el patrimoni. Divendres van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Valls, que en va decretar el seu ingrés a presó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: