Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jutgen el crim d’una jove lleidatana a Salou

L’acusat, un home brasiler, hauria matat la dona, de 28 anys, escanyant-la

Imatge de la sala de l'Audència de Tarragona on se celebra el judici Imatge de la sala de l'Audència de Tarragona on se celebra el judici ACN
Successos El Punt Avui/ACN
Dimarts, 28 Novembre 2017 08:18

Ahir va arrencar a l’Audiència de Tarragona el judici contra Claudio Augusto Santana, un home brasiler de 35 anys que està acusat d’haver matat una jove de Lleida de 28 anys en un pis de Salou. L’individu hauria asfixiat la dona durant la matinada del 23 d’agost del 2016 després d’haver mantingut relacions sexuals amb ella, segons el fiscal. La vista va començar amb la declaració de l’acusat, però l’interrogatori es va haver de suspendre temporalment per problemes amb la traducció, ja que l’acusat s’expressa en portuguès. Més tard es va reprendre i ell va al·legar que ell i la víctima mantenien un joc sexual que consistia en ofegar-la

La fiscalia sol·licita una pena de quinze anys de presó per homicidi amb abús de superioritat; l’acusació particular, una de vint anys de presó per assassinat i, la defensa, l’absolució. El judici se celebra amb un jurat popular.

La jove feia dues setmanes que s’havia traslladat de Lleida a Salou per treballar. Suposadament es dedicava a exercir la prostitució. L’acusat s’hauria aprofitat de la seva superioritat física i del fet que ella havia consumit alcohol i cocaïna. La va agafar per l’esquena i la va escanyar. La mort es va produir pels volts de les sis de la matinada, però fins a les sis de la tarda l’home no es va personar a comissaria.

L’acusació particular reclama que, a banda de complir la pena de presó, l’acusat tingui la prohibició de comunicar-se amb la família de la noia o acostar-se a la població de Bellpuig durant 30 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: