Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’acusat del crim dels Pallaresos nega els fets

L’agent immobiliari Ramon Franch diu que no va veure la víctima aquell dia

Un moment, ahir, de la declaració de Ramon Franch, acusat de la mort d'una dona el 2015 Un moment, ahir, de la declaració de Ramon Franch, acusat de la mort d'una dona el 2015 ACN
Successos El Punt Avui/ACN
Divendres, 17 Novembre 2017 08:14

Dia clau ahir en el judici contra Ramon Franch, l’agent immobiliari acusat de la mort, el juny del 2015, de Carme Gallart, veïna dels Pallaresos de la qual mai no s’ha pogut localitzar el cadàver. El mateix Franch va declarar ahir, va afirmar la seva innocència i es va desvincular de la desaparició de Gallart, amb qui l’acusat tenia pendent un judici per una presumpta estafa que l’agent immobiliari hauria comès contra la víctima.

Durant la vista, que se celebra a l’Audiència de Tarragona, Franch va coincidir ahir amb la versió que tot just dimarts passat va donar la seva mare com a testimoni. De sorpresa, la dona va assegurar davant del jutge i el jurat que el dia en què, segons la investigació policial, va morir Gallart, l’acusat s’havia estat amb ella durant la major part del matí a Tarragona. Aquesta versió dels fets, que ahir va repetir Franch, es contradiu amb el resultat de la investigació dels Mossos d’Esquadra, que també durant aquesta setmana han explicat davant del jutge que el senyal del telèfon de Franch va permetre situar-lo, el dia dels fets i al matí, als Pallaresos, així com la troballa de restes d’ADN de la víctima al vehicle d’una amiga de Franch. Segons la investigació policial, Franch hauria mort la dona amb un mòbil econòmic –per evitar així el judici per estafa– i s’hauria desfet del cos dies després a la província d’Osca, fent servir el cotxe de la seva amiga.

L’acusat va negar ahir també que oferís diners a la víctima per evitar el judici per estafa i va afirmar, fins i tot, que havia estat Gallart qui li havia dit que si li pagava 150.000 euros ho podien arreglar. En diversos moments de la declaració, en la qual només va respondre a les preguntes del seu advocat i del tribunal, Franch va carregar contra els mossos que havien dirigit la investigació, i va negar haver demanat a una amiga que donés un fals testimoni, tal com ella va exposar dilluns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: