Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Set ferits en un accident de l'autocar que tornava a Riudecanyes després de la manifestació de Barcelona

L'accident ha tingut lloc entre dos autocars i un cotxe a la Ronda Litoral de Barcelona

Imatge d'un dels autobusos que va sortir des de la demarcació de Tarragona, aquest dissabte Imatge d'un dels autobusos que va sortir des de la demarcació de Tarragona, aquest dissabte ACN
Successos Reus Digital/ ACN
Diumenge, 12 Novembre 2017 11:13

Set persones han resultat ferides de poca gravetat aquest dissabte a la nit en un accident entre dos autocars i un cotxe a la Ronda Litoral en sentit Llobregat a l'altura de Ciutat Vella. Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'accident ha passat cap a dos quarts de deu de la nit i en els autobusos implicats hi anaven passatgers que tornaven de la manifestació per demanar la llibertat dels presos.

Segons sembla, un dels autocars anava a Riudecanyes amb 54 passatgers i set d'ells han resultat ferits de poca gravetat. D'aquests, dos han estat evacuats en ambulància al CAP de Ciutat Vella, dos a l'Hospital de Bellvitge i un a l'Hospital del Mar. Els altres dos ferits han estat atesos 'in situ'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: