Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls treballa per recuperar la normalitat després del temporal

L’esclafit va deixar un ferit que ha estat operat per una ferida a l’avantbraç però rebrà l’alta en poques hores

Els operaris treballen a ritme frenètic per recuperar la normalitat a Valls Els operaris treballen a ritme frenètic per recuperar la normalitat a Valls CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 19 Octubre 2017 16:53

Valls va recuperant la normalitat després del temporal que ahir va fer tremolar el centre i nord del municipi. Una quarantena d’operaris continuen treballant a ritme frenètic a les zones afectades com ara l’entorn de l’estació d’autobusos. En total, degut a les fortes ràfegues de vent i pluja, l’hospital PIUS va donar assistència a 13 persones de les quals 12 ja van ser donades d’alta. L’altre ferit va ser intervingut quirúrgicament ahir per una ferida a l’avantbraç esquerre però ja evoluciona satisfactòriament i serà donat d’alta al llarg del dia d’avui i farà seguiment a l’ambulatori.

Des de l’Ajuntament de Valls s’ha fet balanç de les afectacions amb més de 150 arbres tombats a la via pública –una cinquantena dels quals al cementiri-, 100 senyals malmeses, una zona esportiva amb teulades destrossades i tres escoles amb alguns desperfectes –tot i que els centres escolars han pogut funcionar amb normalitat-. El barri dels habitatges de la Colla Vella seguia aquest migdia sense llum. L’oficina que s’ha habilitat per atendre els afectats ha rebut en les primeres hores una cinquantena d’assistències. Des del consistori s’afanya a quantificar el valor dels danys pel curt i intens temporal que, des del Centre Meteorològic de Valls no es recorda haver vist mai res igual.

Amb ràfegues de vent amb un pic màxim de 118 km/h i una acumulació de pluja de 90,4l/m2 durant l’episodi es van causar desperfectes a l’estació d’autobusos i passeig de l’Estació, el parc de Mas Miquel, la zona esportiva del Vilar –on hi ha el camp de futbol-, el barri de Santa Úrsula, la carretera del Pla i el cementiri. Alguns accessos d’entrada al municipi van presentar problemes i també es va veure afectada la coberta del dipòsit municipal ubicat al polígon, però no va alterar el servei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: