Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un esclafit acaba amb quatre ferits i nombrosos desperfectes a Valls

L'esclafit s'ha originat aquesta tarda i ha afectat una zona cèntrica propera a l'estació d'autobusos

Treballs per retirar les branques i els arbres caiguts a la via pública, al carrer Francesc Català de Valls Treballs per retirar les branques i els arbres caiguts a la via pública, al carrer Francesc Català de Valls AJUNTAMENT DE VALLS
Successos Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Octubre 2017 21:24

El temporal d'aigua i vent ha tingut aquesta tarda la seva pitjor versió a Valls. Un esclafit s'ha originat al passeig de l'Estació i ha arrencat nombroses façanes, mobiliari urbà i cadires, ha trencat vidres d'establiments, ha fet caure arbres a la via pública. A causa dels diversos despreniments que s'han produït en aquesta zona cèntrica, han resultat ferides lleus quatre persones que han hagut de ser ateses a l'hospital Pius de Valls. Durant uns minuts s'han pogut veure objectes volant pel carrer.

Hores d'ara, continuen els treballs de retirada d'arbres de la via pública. Segons fonts municipals, es calcula que cap a les 22h s'haurà restablert el subministrament elèctric als pisos de Clols, Bon Sol i el barri de la Colla Vella.

L'Ajuntament de Valls ha habilitat el telèfond'atenció ciutadana 977601313 i demà dijous s'obrirà una oficina per ajudar a tots aquells ciutadans que han resultat afectats pel temporal o han patit desperfectes als seus immobles, que també podran fer consultes al telèfon 977636009.

Vídeo d'uns instants de l'esclafit de Valls cedit pel metereòleg Alfred Rodríguez Picó: Esclafit 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: