Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una persona resulta ferida a causa del temporal a Tarragona

Un banc ha sortit volant al carrer Gasòmetre i ha impactat contra la cama d'un vianant / Només a Boscos, han caigut una vintena d'arbres 

Arbre caigut a la zona del passeig de Sant Antoni de Tarragona Arbre caigut a la zona del passeig de Sant Antoni de Tarragona TERESA VIVES
Successos Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Octubre 2017 20:06

Un home ha resultat ferit aquesta tarda com a conseqüència del temporada de pluja i vent que s'ha registrat aquesta tarda a la ciutat de Tarragona, segons fonts municipals. L'home es trobava al carrer Gasòmetre quan, ensec, li ha impactat a sobre un banc que havia sortit volant d'una zona comunitària. Com a conseqüència de l'impacte, l'home ha patit la fractura d'una cama.

Aquesta ha estat la incidència més notable provocada per l'aiguat que ha afectat aquesta tarda la ciutat i que ha provocat la caiguda de nombrosos arbres, branques i elements a la via pública. Només a la urbanització de Boscos s'ha registrat la caiguda d'una vintena d'abres que ha provocat el tall de diversos carrers, segons dades provisionals de la Guàrdia Urbana. També han caigut arbres a casua de les ràfegues de vent en l'últim tram de la Rambla Nova, que també ha quedat tallat. 

En altres zones de la ciutat, com el passeig del Miracle, el vent ha arrencat palmeres. També han caigut arbres al passeig de Sant Antoni, entre altres indrets. Els aiguats també han provocat inundacions a la carretera l'N-340, al voltant de Torreforta i a les pistes del Port Esportiu de Tarragona, on també han quedat trencat vidres de les pistes de pàdel, entre altres desperfectes.

Balanç d'incidències pel temporal a Tarragona

Segons el balanç de la Guàrdia Urbana de Tarragona, aquests han estat els carrers afectats pel temporal per arbres caiguts: Sant Francesc, president Tarradelles, Rambla President Companys, carrer Gran Ganària, Boscos de Tarragona, Via Augusta, Vidal i Barraquer, accés a la platja Llarga i davant del restaurant Mirall d'Estiu, Platja del Miracle, passeig de Sant Antoni, Solimar, Gimnàstic, Llorito, Monnars, carrer Granada i carrer Cervantes.

També hi han diverses façanes afectades a la ciutat, així com baranes de balcons. A la Rambla Nova, hi ha una comisa a punt de caure i s'ha balisat una zona. Al carrer Deltebre ha caigut una teulada d'un bloc de pisos i s'ha balisat una zona. Part de la taulada de l'estació de trens ha resultat afectada i els Bombers han tret una peça que perillava de caure. Finalment, Protecció Civil s'ha fet càrrec de la retirada dels arbres de la via pública.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: