Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un ferit en un incendi d’un basar a Cunit

El foc ha cremat totalment el local de 600 metres quadrats on hi havia material divers

El foc ha cremat totalment el basar de l'avinguda Barcelona de Cunit El foc ha cremat totalment el basar de l'avinguda Barcelona de Cunit BOMBERS
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 12 Octubre 2017 13:01

Els Bombers de la Generalitat han rebut a la 01.20h de la matinada l’avís d’un incendi en un local comercial, al número 62 de l’avinguda de Barcelona a Cunit. S’han traslladat fins al lloc nou vehicles dels bombers: set camions d’aigua, una autoescala automàtica i un vehicle lleuger de comandament.

En arribar, els Bombers han trobat el foc totalment desenvolupat a l’interior d’un basar d’uns 600 metres quadrats on hi havia material divers, que ha cremat totalment. Els Bombers han treballat tant en l’extinció de l’incendi com en la protecció dels habitatges adjacents, que cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra han desallotjat preventivament. Una cinquantena de persones han estat evacuades, de les quals, algunes han pogut tornar al seu domicili, altres han anat a casa de familiars i dues famílies han estat reallotjades en un hotel.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat fins al lloc de l’incendi dues ambulàncies i ha atès dues persones afectades. Una d’elles ha estat donada d’alta in situ i una altra ha estat traslladada a l’Hospital Sant Antoni Abat en estat menys greu.

Aquest matí els Bombers han inspeccionat els edificis annexes, on han pogut constatar diverses esquerdes. Ara mateix l’incendi ja està controlat, encara hi treballen amb set vehicles remullant la zona, en la qual encara hi ha punts calents a l’interior.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: