Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Almenys una persona ferida amb un trau al cap arran de la càrrega policial de la Imperial Tarraco

Una persona ha quedat estesa al terra, amb el cap ensagronat

Càrrega policial a la plaça Imperial Tarraco Càrrega policial a la plaça Imperial Tarraco TARRAGONA RÀDIO
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 01 Octubre 2017 16:46

Almenys una persona ha resultat ferida amb un trau al cap després de la càrrega feta per la policia espanyola a la plaça Imperial Tàrraco. Els fets s'ha produït, cap a les 13:30h, quan grups antiavalots de la Policía Nacional han fet recular un grup de manifestants. Allà s'ha muntat un fort desplegament policial, amb més d’una seixantena de furgons, que han ocupat tota la plaça imperial i un tram també de Rambla Nova.

Segons informa Tarragona Ràdio, els agents hi han acudit per entrar a l’Institut Tarragona, on s’han trobat una resistència pacífica per part dels centenars de persones que eren a la porta, com en d’altres centres electorals de la ciutat. Finalment, han pogut accedir a l’interior del recinte i s’han endut tot el material del referèndum d’aquest 1 d’octubre. A la sortida, els concentrats han cantat el Segadors al pas de la comitiva, enmig d’un corredor policial d’antiavalots.

Després s’han viscut moments de forta tensió, en recular els agents cap els furgons policials, i els congregats avançar cap a les seves posicions. Després d’empentes mútues, s’han produït les càrregues per part dels antiavalots. En la seva retirada, una persona ha quedat estesa al terra, amb el cap ensangonat. Altres persones l’han atès al lloc i quan ha reaccionat ha estat evacuada per una de les dues ambulàncies del Sistema d’emergències Mèdiques (SEM) que estaven a la zona de forma preventiva. El vídeo de l'incident es pot visualitzar aqui. 

Els furgons estan a tocar de la comissaria del cos policials, i molt a a prop de l’Institut Martí i Franques, que encara es manté ocupat per la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: