Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La càrrega de la Guàrdia Civil contra votants de Sarral i Cabra del Camp acaba amb ferits

El Departament de Salut xifra en una quarantena de ferits fins aquest migdia a Catalunya

Moment de la càrrega policial a Cabra del Camp Moment de la càrrega policial a Cabra del Camp ACN
Successos Infocamp/ ACN
Diumenge, 01 Octubre 2017 12:23

Gairebé una vintena de vehicles de la Guàrdia Civil i una cinquantena d'efectius s'han desplaçat fins a Sarral i Cabra del Camp aquest diumenge entre les 09h i les 10h. Els agents, la majoria uniformats armats amb porres i d'altres de paisà, han fet ús de la violència per entrar a l'únic local de cada municipi on es podia votar.

La gent ha intentat frenar-los, però s'han acabat apartant per no prendre mal. Amb tot, les càrregues policials han provocat tres ferits a Sarral -una d'elles, una dona amb un trau a la cella, i dos han patit contusions- i algun ferit més també a Cabra del Camp. Amb tot, la Guàrdia Civil ha hagut de marxar amb les mans buides ja que no ha trobat material del referèndum a l'interior de les seus.

A Tarragona, la policia espanyola també ha irromput de males maneres als col·legis electorals dels barris de Campclar i Sant Pere i Sant Pau, on han llençat una paret a terra i han retirat les urnes i altre material relacionat amb el referèndum. Està pevist que durant aquest migdia, també intervinguin a la Part Alta i a l'Institut Martí Franquès de la ciutat.

Fonts del Departament de Salut de la Generalitat, han xifrat en 38 persones ferides pels atacs policials fins aquest migdia arreu de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: